Menu

DOM ZDRAVLJA DOBOJ: Od 25. maja počinju sistematski pregledi budućih prvačića

  • Autor  Dom zdravlja Doboj
FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Od 25. maja počinju sistematski pregledi budućih prvačića FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Od 25. maja počinju sistematski pregledi budućih prvačića

Obavještavamo vas da od 25. maja 2020. godine JZU Dom zdravlja Doboj počinje sistematske preglede budućih prvačića. Pregledi će se obavljati u prostorijama Higijensko-epidemiološke službe, svaki radni dan u vremenskom periodu od 07:30 do 14:30 časova.

Po obavljenom sistematskom pregledu, ljekar porodične medicine će uputiti na provjeru vakcinalnog statusa i vakcinaciju. Takođe, isti dan će biti obavljen i pregled stomatologa u prostorijama Službe za stomatologiju.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i prema preporuci Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite, a kako bi se izbjegle gužve i boravak više osoba na istom prostoru neophodno je zakazati termin pregleda.

☎️ TELEFON ZA ZAKAZIVANJE TERMINA: 065/547-498

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

nazad na vrh