Menu

TRAGIČAN POČETAK DANA U DOBOJU: Čovjek se objesio u centru grada

  • Autor  V.I. S.P. Dobojski info
FOTO: Pero Šarčević | TRAGIČAN POČETAK DANA U DOBOJU: Čovjek se objesio u centru grada FOTO: Pero Šarčević | TRAGIČAN POČETAK DANA U DOBOJU: Čovjek se objesio u centru grada

Jutro u Doboju počelo je tragičnim događajem koji je potresao lokalnu zajednicu. Kako nam pišu zabrinuti sugrađani, u blizini poznatih tržnih centara kod "Popsa", došlo je do šokantnog prizora - čovjek je pronađen obješen sa balkona jedne od zgrada.

Hitne službe su brzo reagovale na dojavu i trenutno su na mjestu događaja, dok je područje oko tržnog centra privremeno ograničeno za prolaznike. Identitet nastradale osobe još uvijek nije zvanično potvrđen, a policija je započela istragu kako bi utvrdila sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog ishoda.



Apelujemo na sve koji se nalaze u teškoj životnoj situaciji ili se bore sa mentalnim zdravstvenim problemima da potraže pomoć i podršku. Postoje brojne organizacije i službe koje nude stručnu pomoć i podršku onima u potrebi.

Ova tragedija služi kao bolan podsjetnik na važnost brige o mentalnom zdravlju i potrebu za otvorenim razgovorom o mentalnim problemima u našem društvu.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

nazad na vrh