Menu

Sjajna atmosfera na otvaranju Moto Festa, Banjaluka 2024

Sjajna atmosfera na otvaranju Moto Festa, Banjaluka 2024 Sjajna atmosfera na otvaranju Moto Festa, Banjaluka 2024

Prvi festivalski dan Moto Festa, Banjaluka 2024, protekao je u odličnoj atmosferi. Već od jutarnji časova na Kastel su počeli da stižu prvi prijatelji, predstavnici moto klubova iz zemlje, regije i inostranstva i rijeka motora već je zauzimala svoje pozicije na prostoru ispred tvrđave Kastel. Osmijesi, prijateljski susreti, druženje i odlična atmosfera obilježili su prvi dan Moto Festa.

Program je započeo sa otvaranjem Moto sajma, prvim egzibicijama stunt vozača, a već od popodnevnih časova krenule su i svirke u Bikers corneru. Kako je veče padalo na tvrđavi su se bajkerima pridružili i drugi posjetioci željni dobrog provoda i plesa uz Rok Apoteku, Električni orgazam i Mileta Kekina koji su bili zaduženi za dobre vibracije i sjajan muzički program u večernjim satima. Bilo je tu posjetilaca iz svih krajeva svijeta, koji su posjetu Banjaluci iskoristili da uživaju i u dobrom provodu i muzici.



I drugog festivalskog dana očekuje nas odličan program i dolazak još većeg broja prijatelja na dvotočkašima. Ni danas ne propustite posjetiti Moto sajam, još egzibicija na stunt show, dnevne svirke sa bendovima: Stringsi, Sevdah Rock Connection, Riff Band, Domino Efekt u bikers corner i naravno odličan muzički program za koji su večeras zaduženi Django & Space Cowboys, Atheist Rap i Bombaj štampa.

Satnice programa za petak (31.05.2024.)

Petak 31.05.2024.
10:00 – 19:00 – Moto sajam
13:00 – dnevni koncerti Bikers corner (Stringsi / Sevdah Rock Connection / Riff Band / Domino Efekt)
14:00 – 17: 00 – Stunt Show

Koncertni program

20:30 – Django & Space Cowboys
22:20 – Atheist Rap
00:10 – Bombaj Štampa

Napominjemo da je ulaz za sve bajkere besplatan. Za sve one koji žele da budu dio najbolje moto zabave u regiji i uživaju u odličnom koncertnom programu u večernjim satima, ulaznice mogu da kupe na ulazu u tvrđavu Kastel. Cijena jednodnevne ulaznice je 15 KM.  

Ujedinjena Srpska Doboj

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Ostavi komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje.

MOLIMO VAS DA PROČITATE SLEDEĆA PRAVILA PRIJE KOMENTARISANJA:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove gradskog portala Dobojski.info. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu redakcija@dobojski.info

nazad na vrh