Menu

Proda-Mont iz Doboja ulaže više od 10 mil KM u dva stambeno-poslovna objekta u Tesliću i Doboju - Radovi gotovi do maja 2018. (FOTO)

Buduća zgrada Ukras u Doboju Buduća zgrada Ukras u Doboju

Dobojska firma Proda-Mont počela je gradnju dva velika stambeno-poslovna objekta u koje će biti uloženo više od 10 mil KM. Objekat naziva Ukras u Ulici Vojvode Mišića u Doboju imaće 7 spratova, a Vila Karađorđeva u Ulici Karađorđeva u Tesliću biće četvorospratna. Ukupno, obje zgrade imaće 140 stanova.

- Planirano je da radovi budu gotovi do maja 2018. godine. Objekti su na atraktivnim lokacijama, visokog kvaliteta građenja i veoma modernog dizajna te opremljeni najsavremenijim materijalima koji će svojom arhitekturom i kvalitetom zadovoljiti najviše standarde življenja - kažu iz Proda-Monta.

Za razliku od izgrađenih objekata ove firme u Doboju koji su već certifikovani, Vila Karađorđeva u Tesliću će biti prvi objekat u tom gradu sertifikovan po evropskim principima energetske efikasnosti. To podrazumijeva fasadni sistem njemačkog proizvođača Rofix debljine 15 cm, unutrašnju led rasvjetu, šestokomorne PVC i aluminijske sisteme njemačkog proizvođača Komerling, sa niskoenergetskim troslojnim staklima, alu roletnama, sa aluminijumskim roletnama i troslojnim staklima sa LOW premazom i punjenim argonom. 

Takođe, oba objekta će posjedovati lift renomirane švajcarske firme Schindler, internet i kablovsku instalaciju sa najsavremenijim optičkim kablovima koji omogućavaju maksimalne protoke informacija od i do korisnika, sve u skladu sa najsavremenijim tehnologijama, objašnjavaju investitori.

Kako bi kupci bili zadovoljni ostavlja im se mogućnost izbora većine ponuđenih materijala koji se ugrađuju: keramike, sanitarija, podova, rasvjete, klima uređaja, zatim mogućnost izmjena u rasporedu prostorija, izrade enterijera odabranog stambenog ili poslovnog prostora, kao i konsultacije njihovog stručnog tima do završetka izgradnje.

Dobojski Proda-Mont posluje na tržištu BiH već 11 godina i bilježi odlične rezultate u visokogradnji. U svom portfoliju imaju više od 1.000 izgrađenih stanova. 

Ostavi komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Portala Dobojski Info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Dobojski Info zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

nazad na vrh