Menu

Njemački jezik i zabava u Glossa-centru Doboj!

Njemački jezik i zabava u Glossa-centru Doboj!

Upisi za mališane u Glossa – centru za njemački jezik Doboj su u punom toku. Glossa-centar Doboj i u novom semestu briše granice između učenja i igre! Ukoliko vaši mališani bolje uče kroz igru u zabavnom okruženju, onda je virijeme da uče njemački jezik. Glossa – centar za njemački jezik Doboj vašim mališanima nudi inovativnu i zabavnu nastavu po najvišim pedagoškim i metodičkim standardima. Naši kursevi njemačkog jezika svim uzrastima nude optimalan pristup avanturi učenja njemačkog jezika, uzimajući naravno u obzir i predznanje vaših mališana.

Svi mališani koji se odluče za kurs njemačkog jezika u Glossa – centru za njemački jezik Doboj do 28.09.2017, mogu da ostvare popust od 10% na cijenu kursa.

Više informacija o kursevima njemačkog jezika za djecu i omladinu možete dobiti putem telefona na 065/930-053 putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili lično u našim prostorijama u ulici Svetog Save 24 (I sprat).

Ostavi komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Portala Dobojski Info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Dobojski Info zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

nazad na vrh