Menu

Dan otvorenih vrata u Glossa-centru Doboj

Dan otvorenih vrata u Glossa-centru Doboj

Glossa – centar za njemački jezik Doboj povodom 5 godina postojanja Glossa – centra za njemački jezik u srijedu, 21.12.2016. za sve zainteresovane organizuje Dan otvorenih vrata.

Program počinje od 17:00h. Posjetioci će imati priliku da posjete radionice: Radionicu za poslovni njemački jezik, Radionicu za zdravstvene radnike i Radionicu iznenađenja za djecu. Pored toga će od 19:00h biti prikazan i film iznenađenja. 

Sve posjetioce očekuje zakuska, a na kraju večeri za posjetioce organizujemo nagradno izvlačenje gdje će pet posjetioca moći osvojiti popust od 15%na cijenu kursa njemačkog jezika dok će jedan posjetilac imati priliku da dobije komplet knjiga za naredni kurs te jedan posjetilac besplatan kurs njemačkog jezika u Glossa-centru Doboj.

Ostavi komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Portala Dobojski Info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Dobojski Info zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

nazad na vrh