Menu

DOBOJ: Zdravstvena ustanova "Maksimović" počela sa radom (FOTO)

U katastrofalnoj poplavi koja je zadesila Doboj Zdravstvena ustanova "Maksimović" je potpuno potopljena, visina vode u njoj je bila 2,20 metara. Potopljena je sva medicinska oprema, aparati, dokumenti te sav postojeći inventar. Nakon velikog rada vrijedni radnici Zdravstvene ustanove "Maksimović" uspjeli su da sve očiste i renoviraju, a sve to uz pomoć prijatelja, poslovnih saradnika i komercijalnih banaka.

Zdravstvena ustanova

- Zdravstvena ustanova "Maksimović" počela je sa radom 16. juna. Uspjeli smo zadržati svojih pet radnih mjesta, te  i dalje namjeravamo, kao i do sada, da se brinemo o zdravlju ljudi Doboja i regije, - kazala nam je Mr sci med Biljana Maksimović.

Zdravstvena ustanova "Maksimović" radi od 2002. godine. Djelatnost ustanove je medicinska dijagnostika u okviru ultrazvučne dijagnostike, doplerskih pregleda, digitalne mamografije i elastografije. U ZU "Maksimović" rade Mr sci med Biljana Maksimović, radiodijagnostičar, Vara Macan viši rendgen tenhičar, Hadži Dalibor Jerinić rendgen tehničar, Sandra Manojlović medicinska sestra, Goran Maksimović serviser.

Zdravstvena ustanova

Više podataka o Zdravstvena ustanova "Maksimović" možete potražiti na njihovoj internet prezentaciji www.ambulantamaksimovic.com.

Više iz ove kategorije « Virus Zapadnog Nila stigao i u RS?!

Ostavi komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Portala Dobojski Info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Dobojski Info zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

nazad na vrh