Menu

DOBOJ: Udruženju penzionera potrebna pomoć (FOTO)

DOBOJ: Udruženju penzionera potrebna pomoć (FOTO)

Katastrofalna poplava koja je zadesila Doboj nanijela je velike štete i Udruženju penzionera grada Doboj. Vodena bujica u trenutku, nakon što je polomila stakla na prostorijama, ostavila je pravu pustoš.

- Prostorije Udruženja izgledale su sablasno. Muljevita voda bila je u svim prostorijama a uništeno je sve: ormari, stolovi, stolice, računari, kopir aparat, televezor i sva dokumentacija. Praktično, moramo da krenemo od nule, kaže Rajko Gligorić, predsjednik Udruženja.

I prostorije Kluba penzionera nisu prošle ništa bolje. Bujica je uništila stolove, stolice, šah garniture, domine, televizor, čajnu kuhinju sa svim inventarom. Ostali su penzioneri i bez svoje biblioteke od preko 200 knjiga a Aktiv žena penzionera Udruženja bez opreme i dokumentacije.

prostorije Kluba penzionera Doboj

- Udruženje nije u mogućnosti da sve ovo sanira jer nema sredstava. Do sada smo uspjeli da sami očistimo prostorije koje zjape prazne bez stakla na prozorima, bez ijednog stola i stolice. Da bi smo nastavili sa radom potrebna nam je pomoć i zato se obraćamo svim institucijama, privrednium i drugim subjektima, pojedincima, koji imaju mogućnost da nam pomognu u saniranju posljedica katastrofe koja nas je zadesila. Namještaj (stolovi, stolice, ormari), računari, dobro će nam doći a i novčana sredstva koja se mogu uplaćivati na žiro račun: 562-0050000292317 NLB Razvojna banka Doboj, ističe Gligorić.

Vjerujemo da će ovaj apel naići na punu podršku i da će jedno od najaktivnijih Udruženja penzionera uskoro početi sa radom.

Ostavi komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Portala Dobojski Info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Dobojski Info zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

nazad na vrh