Menu

Humanitarni tiket iz Mozzarta za višečlane porodice u Doboju

  • Autor  Dobojski info
  • 1 komentar
FOTO: Dobojski Info | Humanitarni tiket iz Mozzarta za višečlane porodice u Doboju   FOTO: Dobojski Info | Humanitarni tiket iz Mozzarta za višečlane porodice u Doboju

Plemenita akcija donijela dobitak Udruženju „Budućnost 4“

„Humanitarni tiket petkom“ nastavlja svoju misiju. U tradicionalnoj akciji kompanije Mozzart, plemeniti kladioci tipovali su i tokom juna, a regionalni lider u priređivanju igara na sreću kompletan dobitni fond uputio je na adresu višečlanih porodica u Doboju. 

Ukupnom mjesečnom fondu, uspješnim tipovanjem, doprinio je poznati fudbalski trener Igor Duljaj, dok su listići Žarka Paspalja, Slaviše Čurovića i Ostoje Mijailovića, zahvaljujući Mozzartu, imali zagarantovane dobitke. Ulog je, tradicionalno, donirala kompanija Mozzart, a ukupan fond dobitnih i zagarantovanih suma uputili su udruženju koje okuplja porodice sa četvoro i više djece sa područja grada Doboja.

„Podršku koju je pružila kompanija Mozzart gledamo veoma pozitivno. To je značajan doprinos našem radu i pokazuje društvenu odgovornost kompanije prema porodicama sa više djece. Sredstva donirana iz kompanije Mozzart biće utrošena na organizaciju edukativnih i sportskih aktivnosti tokom ovogodišnje manifestacije „Susret beba“ i nabavku školskog pribora“, poručuje Olivera Nedić, izvršna direktorica Udruženja porodica sa četvoro i više djece "Budućnost 4" Doboj.

Udruženje „Budućnost 4“ osnovano je prije 17 godina, a danas okuplja oko 250 porodica, od kojih je najbrojnija porodica sa 13 djece. Članstvo u Udruženju omogućava im razne pogodnosti, kao što su podrška u obrazovanju i zdravstvenoj zaštiti, socijalna pomoć, organizacija kulturnih i sportskih aktivnosti, te različiti oblici pomoći i savjetovanja. Posvećenim radom, za svoje članove izborili su pravo na besplatan boravak djece u vrtićima u Doboju, kao i na finansijsku pomoć nezaposlenim roditeljima.

Vrijedni članovi udruženja često organizuju edukativne radionice, sportske događaje i takmičenja, kulturne manifestacije, humanitarne akcije, te uručenja donacija hrane, odjeće, školskog pribora i drugih potrepština. Tradicionalnu manifestaciju „Susret beba“ organizuju od 2015. godine. 

U narednom periodu žele da omasove članstvo, unaprijede aktivnosti i sklope nova partnerstva kroz projekte koji će dodatno podržati porodice sa četvoro i više djece. Podršku na tom putu pružaju im lokalna zajednica i donatori među kojima je sada i kompanija Mozzart koja tradicionalno podržava višečlane porodice širom naše zemlje, a kroz akciju „Humanitarni tiket petkom“ nastaviće da šire humanost.

Ujedinjena Srpska Doboj

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

1 komentar

Ostavi komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje.

MOLIMO VAS DA PROČITATE SLEDEĆA PRAVILA PRIJE KOMENTARISANJA:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove gradskog portala Dobojski.info. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu redakcija@dobojski.info

nazad na vrh