Menu

Marija Lazić osvojila titulu Fotomodela Dobojske Regije

  • Autor  V.I. S.P. Dobojski info
FOTO: Dobojski Info | Marija Lazić osvojila titulu Fotomodela Dobojske Regije FOTO: Dobojski Info | Marija Lazić osvojila titulu Fotomodela Dobojske Regije

U spektakularnom ambijentu kino sale Srpskog kulturnog centra u Modriči, u nedjelju je održan Izbor za Fotomodela Dobojske Regije. Događaj, koji je privukao veliki broj ljubitelja mode i glamura, organizovala je modna agencija Fashion M uz podršku Opštine Modriča.

Deset talentovanih djevojaka iz regije predstavilo se u tri različite kolekcije - casual, poslovnoj i večernjoj, pokazujući svoj karakter, elokvenciju i šarm. One su na ovaj način demonstrirale spremnost da postanu ključni dio budućih modnih kampanja i editorijala.

Žiri, koji je činila impresivna grupa stručnjaka uključujući predstavnike sponzora, frizere, make-up artiste, liječnike i top modele, imao je težak zadatak da odabere pobjednice. Marija Lazić iz Modriče, zasluženo je ponijela prestižnu titulu Fotomodela Dobojske Regije, dok su Marija Ristić i Helena Dejanović osvojile titule prve i druge pratilje, respektivno. Helena Dejanović je takođe osvojila i srca publike, zauzevši titulu Fotomodela publike.



Specijalna priznanja dobile su Sara Dušanić kao top model Fashion M-a i Sara Kurtinović, koja je imenovana za Fotomodela medija.

Pored modne revije, publika je uživala u bogatom kulturno-zabavnom programu koji su upotpunili Plesni klub "Princess" iz Šamca, članovi Muzičkog društva "Isidor Bajić" i Jovana Milojević, poznata kao Zvezda Granda.

Događaj su podržali mnogi lokalni i regionalni partneri, uključujući Rox d.o.o, Butik Maja, Tiffany Modriča i mnoge druge. Medijsku podršku pružili su Radio Modriča, Modriča Live, te brojni drugi regionalni mediji.

Projekt nije samo prilika za mlade dame da zablistaju na modnoj sceni, već i podsticaj za obrazovanje i kontinuirani rad na sebi u cilju ostvarenja profesionalnih ambicija u modnom svijetu. Djevojke su takođe imale priliku da kroz svoje posljednje izlaganje predstave turističke potencijale svojih gradova, dodatno obogaćujući program ovog izuzetnog događaja.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

nazad na vrh