Menu

MERIDIANBET LIGA ODUŠEVILA: I bivši reprezentativci u trci za medalju

  • Autor  Dobojski Info
MERIDIANBET LIGA ODUŠEVILA: I bivši reprezentativci u trci za medalju MERIDIANBET LIGA ODUŠEVILA: I bivši reprezentativci u trci za medalju

Merdianbet univerzitetska sportska liga Banja Luka stigla je do polovine regularnog dijela, od sutra nastupa kratka pauza, a studenti se u maju vraćaju na terene K4 da se bore za titulu najboljeg.

Organizatori kažu da takmičenje protiče odlično, čemu su se i nadali, a u kompaniji Meridian da su njihova očekivanja premašena, a glavni cilj ispunjen.

- Na početku Merdianbet univerzitetske sportske lige bilo je očigledno da ćemo ispuniti svoj glavni cilj, a to je da omogućimo mladim ljudima da se druže i promovišu sport i takmičarski duh – rekli su u Meridianbetu.

Predsjednik Meridianbet univerzitetske sportske lige, Nenad Đorđić, kaže da su se velikom uspjehu utakmica i nadali jer su svi fakulteti poslali najbolje sportiste koje imaju.

- Među njima ima i bivših reprezentativaca Srbije i BiH u mlađim košarkaškim kategorijama, kao i bivših igrača poznatih bh. klubova, kao što je sarajevski Željezničar – rekao je Đorđić.

Istakao je da su se sve ekipe dobro pokazale, te su posjetioci gledali kvalitetne utakmice.

- Posebno bih pohvalio ekipe Medicinskog, Mašinskog, Ekonomskog i Fakulteta za fizičko vaspitanje i sport, koje su se do sada najbolje pokazale. Treba spomenuti i ekipe ETF i PMF koje ne zaostaju mnogo za ostalima – izjavio je Đorđić.

Pojasnio je da će sutra biti odigrano 6. kolo košarkaške lige, a onda će uslijediti pauza zbog održavanja Studentskih sportskih igara.

- U maju nastavljamo sa Meridianbet univerzitetskom ligom i ulazimo u pripreme za play-in i finale four. Veoma smo zadovoljni dosadašnjom posjetom, tribine K4 terena bile su poprilično popunjene na svima utakmicama – rekao je Đorđić.

On je najavio da će tokom završne faze takmičenja, početkom juna, i ostali studenti dobiti priliku da se pokažu u disciplinama kao što su brzo šutiranje trojki i gađane prečke.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

nazad na vrh