Menu

BOTEX DOBOJ NAJAVLJUJE: Otvaramo svoj KUĆNI SAJAM! Dobro došli!

  • Autor  Dobojski Info
FOTO: Dobojski Info | BOTEX DOBOJ NAJAVLJUJE: Otvaramo svoj KUĆNI SAJAM! Dobro došli! FOTO: Dobojski Info | BOTEX DOBOJ NAJAVLJUJE: Otvaramo svoj KUĆNI SAJAM! Dobro došli!

Nezavisna firma "Botex", koja je u vlasništvu Božanović Borislava, postoji više od dvadeset godina na tržištu i bavi se:

- izvozom i uvozom robe,
- proizvodnjom tapaciranog i pločastog namještaja,
- proizvodnjom madraca i nadmadraca i
- proizvodnjom posteljnog programa.

Prvi put do sada "Botex" otvara svoj KUĆNI SAJAM.

Za sve naše posjetioce pripremili smo sve da se upoznate sa našim asortimanom. Izloženi asortiman biće ponuđen po hit cijenama!!!

Ne propustite velike popuste, dođite i uvjerite se u naš kvalitet!

KUĆNI SAJAM će biti održan 25 i 26.11.2022. godine. u sjedištu firme, KR „BOTEX“ SP Borislav Božanović, na adresi Bukovac-Vranduk bb, Šešlije - DOBOJ.



Preduzeće "Botex" dugi niz godina proizvodi i prodaje posteljine, madrace i tapacirani namještaj. Višegodišnje kontinuirano obučavanje, usavršavanje, sticanje znanja i iskustva na ovom polju koristimo na najbolji mogući način da bismo zadovoljili potrebe svojih kupaca u pogledu kvalitetnog sna i ugodnog odmora.

Preduzeće "Botex", osnovano 2000. godine, kolektiv je u ekspanziji, specijalizovano za proizvodnju i prodaju madraca, posteljnog programa i tapaciranog namještaja. Istraživanjem tržišta i primjenom znanja iz navedenih oblasti tokom poslednjih godina, često nezadovoljni ponuđenim strategijama poslovanja i ponudom struke, odlučili smo formirati tim sa vlastitom vizijom, misijom i ciljem.

Naš tim sastoji se od mladih i ambicioznih stručnjaka čiji je osnovni zadatak maksimalno prilagođavanje zahtjevima i željama postojećih i potencijalnih kupaca. Prefuzeće trenutno zapošljava preko 30 radnika, a u naredbnom periodu očekujemo povećanje broja zaposlenih.

Naši proizvodi zadovoljavaju ekološke norme, potrebe anatomije tijela. Proizvodi su atestirani od strane nadležnih institucija iz naše branše.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

nazad na vrh