Menu

AUTO-MOTO DRUŠTVO DOBOJ: Ekskluzivna ponuda za polaganje vozačkog ispita!

  • Autor  Dobojski Info
FOTO: Dobojski Info | AUTO-MOTO DRUŠTVO DOBOJ: Ekskluzivna ponuda za polaganje vozačkog ispita! FOTO: Dobojski Info | AUTO-MOTO DRUŠTVO DOBOJ: Ekskluzivna ponuda za polaganje vozačkog ispita!

AUTO-MOTO DRUŠTVO DOBOJ svim sugrađanima koji su napunili osamnaest godina predstavlja svoju EKSKLUZIVNU PONUDU prilikom polaganja vozačkog ispita!

Svim PUNOLJETNIM polaznicima obuke koji potpišu ugovor sa AUTO-MOTO DRUŠTVOM DOBOJ o osposobljavanju za vozača motornih vozila omogućiće se BESPLATNO ljekarsko uvjerenje!

Svim maturantima koji potpišu ugovor sa AUTO-MOTO DRUŠTVOM DOBOJ o osposobljavanju za vozača motornih vozila omogućiće se BESPLATNO ljekarsko uvjerenje, a maturante koji su ostvarili odličan uspijeh AUTO-MOTO DRUŠTVO DOBOJ nagradiće još i sa odličnim POKLON BONOM iznenađenja!

AUTO-MOTO DRUŠTVO DOBOJ svim svojim kandidatima omogućilo je finansiranje polaganja vozačkog ispita na RATE, gdje svaki kandidat može sam da odredi broj rata i vremenski period otplate!

amd doboj auto skola

Svi kandidati svoje znanje mogu provjeriti O V D J E.

Dođite i iskoristite ovu ponudu! Naše usluge su vaša sigurnost na putu!

Radno vrijeme:
Ponedjeljak-Petak: 7:00-15:00
Subota: 7:00-15:00

AUTO-MOTO DRUŠTVO DOBOJ

Adresa: Ulica Kralja Aleksandra 58, Doboj
Telefon: +387 53 241 653 (Info centar)
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
www.amd-doboj.info

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

nazad na vrh