Menu

Trigav osiguranje posjetilo vrtiće u okviru međunarodne sedmice djeteta

Trigav osiguranje posjetilo  vrtiće u okviru međunarodne sedmice djeteta

Povodom međunarodne sedmice djeteta, predstavnici Triglav osiguranje ove sedmice su posjetili dva vrtića u opštini Gradiška.

Djeca su naše najveće blago i sa punim pravom su zaslužili da imaju čitavu sedmicu posvećenu upravo njima te njihovim pravima. Upravo je prva sedmica oktobra posvećena najmlađima sa ciljem da se podsjeti na njihovo pravo da uživaju u djetinjsvu te da im se omogući da iskažu svoje talente.

U pitanju je posjeta vrtićima „Lepa Radić“ i „Zvjezdice“ gdje smo u društvu oficijelne maskote Triglav osiguranja, Kuža Pazi,  obradovali ukupno 225 mališana.  Iako djeci njihovi najbliži svakodnevno pružaju pažnju i ljubav, dobro je da postoji sedmica posvećena upravo njima i njihovim pravima kako bi nas, njihove roditelje te bake i deke podsjetili da se uvijek može učiniti više za njih“, izjavila je Biljana Lukić, voditelj Odjela za marketing, komunikacije i odnose s javnošću.

Ostavi komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Portala Dobojski Info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Dobojski Info zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

nazad na vrh