Menu

KUPUJMO DOMAĆE Ambyenta namještaj domaći kvalitet po europskim standardima!

KUPUJMO DOMAĆE Ambyenta namještaj domaći kvalitet po europskim standardima!

Poduzeće FIS d.o.o ove godine proslavilo je 25 godina svoga uspješnog rada na tržištu BiH ali i regije.  Fis je izrastao u jedno od najvećih domaćih poduzeća koje je razvilo prodajnu mrežu od 15 prodajnih centara u BiH te 3 u Hrvatskoj, a već 2002. godine odlučio se i na proizvodnju vlastitih proizvoda. Prvi koraci napravljeni su u proizvodnji čarapa, ubrzo nakon njih počela je i proizvodnja tekstila, da bi višemilijunskom investicijom 2005. godine startala i proizvodnja namještaja iz koje je izrastao prepoznatljiv brend Ambyenta.

Ambyentini proizvodni pogoni svrstavaju se u red najmodernijih i najsofisticiranijih u cijeloj regiji, te su u mogućnosti ispuniti i najsloženije proizvodne zahtjeve.

Samo u zadnjih pet godina investirano je preko 20 milijuna KM  što je dodatno poboljšalo proizvodne mogućnosti i rezultiralo daljnjim razvojem i pozicioniranjem brenda Ambyenta na domaćem i ino tržištu.  Ambyenta je danas je jedna od najvećih tvornica namještaja u Bosni i Hercegovini.

Spoj kvaliteta i modernog dizajna

U više od 10 godina postojanja Ambyenta je postala vrlo prepoznatljiv brend iza kojeg stoje kvalitet, moderan dizajn i povoljne cijene, a FIS se svrstao među vodeće regionalne proizvođače namještaja od pločastih materijala i punog drveta. Rezultat je to vrlo ozbiljnog pristupa proizvodnji koji podrazumijeva suvremenu tehnologiju, educiran kadar i pažljiv odabir repromaterijala.

Ambyentin portfolio broji više od 600 različith artikala i obuhvaća sve segmente namještaja za stanovanje; dnevne, spavaće i dječje sobe, kuhinje i trpezarije, predsoblja i kupaonice, predsoblja, tapacirani namještaj, ormari, regali i komode, kreveti i ležajevi... Materijali i dizajn prate trendove u uređenju interijera, a dašak inovativnosti donosi i suradnja sa mladim perspektivnim bh. dizajnerima. U želji da udovolji svojim kupcima Ambyenta osluškuje zahtjeve tržišta, te uz veliki izbor gotovog namještaja kupcima daje mogućnost i narudžbe po mjeri kod određenih asortimana kao što su kuhinje i američki plakari. Značajan dio asortimana je i uredski namještaj.

Osim zadovoljnih kupaca, kvalitet  Ambyentinih proizvoda potvrđuju brojni certifikati i priznanja kao što je medalja za kvalitet Quadal, po kojoj je Ambyenta bila namještaj broj 1 u BiH za 2014/2015 godinu.  Još prije 10 godina usvojen je standard 9001 za sustav osiguranja kvalitete, a nakon njega i certifikat FSC koji promovira odgovorno upravljanje šumama što znači da Ambyenta šumom gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima.

Ambyenta - kvalitetan bh. proizvod

Stalno investiranje, dugogodišnje usavršavanje u proizvodnji, neosporan kvalitet i širinu ponude kupci su odavno prepoznali i, više od deset godina, namještajem Ambyenta rado uređuju i opemaju svoje domove i poslovne prostore. 

Eko gorivo pelet

Kompletan proces proizodnje u Ambyentinim pogonima zaokružen je proizvodnjom sve traženijeg eko goriva peleta, koje se proizvodi isključivo prešanjem pilote i strugotina suhog visokokaloričnog drveta bez dodavanja bilo kakvih vezivnih elemenata. Ovo gorivo dobija se od drvnog otpada na najprirodniji način i ne zagađuje okoliš. Iako je početna zamisao bila da se proizvedene količine plasiraju na inozemno tržište, posljednjih godina za ovim gorivom sve je veća potražnja i među domaćim kupcima, pa je moguće da i u ovom segmentu dođe do povećanja proizvodnih kapaciteta.

Ostavi komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Portala Dobojski Info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Dobojski Info zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

nazad na vrh