Menu

OGLAS: Prodaja rashodovanih osnovnih sredstava, sitnog inventara, rashodovane druge robe i materijala

FOTO: Dobojski Info | OGLAS: Prodaja rashodovanih osnovnih sredstava, sitnog inventara, rashodovane druge robe i materijala FOTO: Dobojski Info | OGLAS: Prodaja rashodovanih osnovnih sredstava, sitnog inventara, rashodovane druge robe i materijala

Na osnovu Odluke Direktora JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, broj: 632/21 od 01.02.2021. godine, objavljuje se:

OGLAS
o prodaji rashodovanih osnovnih sredstava, sitnog inventara, rashodovane druge robe i materijala koji se stvara u kontinuitetu u procesu obavljanja djelatnosti (sekundarne sirovine)

1. Prodavac: JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, ulica Pop Ljubina bb, Doboj
2. Način nadmetanja: Javnom prodajom putem pribavljanja pisanih ponuda od pravnih ili fizičkih lica
3. Predmet prodaje i početna cijena:
      a) kartonska ambalaža 0,10 KM/kg
      b) pet ambalaža (uključujući i infuzijske boce sa čepovima u viđenom stanju) 0,25 KM/kg
      c) otpadno željezo 0,18 KM/kg
      d) aluminijum (od rashodovanih med. aparata) 1,15 KM/kg
      e) rosfraj (od rashodovanih med. aparata) 0,78 KM/kg

U cijenu nije uračunat PDV.

Navedena roba i materijali iz tačke 3. se prodaju u krugu Bolnice, pojedinačno za svaku vrstu. Prodaja će se vršiti kupcima koji su registrovani za otkup navedenih sekundarnih sirovina. Prodaja robe i materijala izvršiće se po cijenama koje ne mogu biti manje od tržišnih cijena otpadnog materijala (sekundarnih sirovina).

Trenutne količine predmetne robe i materijala mogu se pregledati svakog radnog dana, počev od dana objavljivanja oglasa, u vremenu od 10 do 13 časova u krugu Bolnice.

Prodaja robe i materijala vršiće se kontinuirano u zavisnosti od prikupljene količine.

Kupac obezbjeđuje ambalažu za prikupljanje sekundarnih sirovina (kontejneri i dr.) u sjedištu prodavca i odvoženje prikupljenih sirovina po obavještenju prodavca. Kupac snosi troškove vaganja i utovara.

Utovar i vaganje prodatih količina se vrši u prisustvu ovlaštenog predstavnika Bolnice. Predmetne sekundarne sirovine se preduzimaju u viđenom stanju.

Pravo učešća u postupku javne prodaje imaju pravna i fizička lica koja uz ponudu dostave dokaz da su registrovani za otkup navedenih sekundarnih sirovina (fotokopija dokumenta) i dokaz o uplati kaucije u iznosu od 50,00 KM na blagaji Bolnice. Uplaćena kaucija se vraća ponuđačima čija ponuda ne bude odabrana kao najpovoljnija, a ponuđaču, čija ponuda bude određena kao najpovoljnija, uračunava se u kupoprodajni ugovor.

Zainteresovani kupci moraju dostaviti ponude za sve robe i materijale koji su predmet ponude. Za kupca će biti odabran ponuđač koji ponudi najveću cijenu po jedinici mjere (u KM, bez PDV-a) za svaku pojedinačnu stavku od navedenih sekundarnih sirovina.

Sa najpovoljnijim ponuđačem će se zaključiti Ugovor o prodaji u kontinuitetu na period od jedne godine, koji će se regulisati međusobna prava i obaveze, uz mogućnost potpisivanja aneksa ugovora.

Rok plaćanja preuzetog materijala je 7 dana od dana ispostavljanja jedinične fakture od strane Prodavca.

Prijave sa traženom dokumentacijom dostaviti u zatvorenoj koverti sa oznakom „prijava na oglas - NE OTVARAJ - OTVARA KOMISIJA“, na adresu JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, Pop Ljubina bb, preporučenom poštom ili na protokol Bolnice, najkasnije do 17.02.2021. godine do 11,00 časova. Ponude upućene putem pošte, koje budu pristigle nakon isteka navedenog roka, smatraće se neblagovremenim i neće biti uzete u razmatranje.

Otvaranje ponuda izvšiće Komisija JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, dana 17.02.2021. godine u 12,00 časova u Upravi Bolnice.

Ponuđači, odnosno zakonski zastupnici ili lica ovlaštena za zastupanje ponuđača, koja prisustvuju otvaranju ponuda, dužni su da Komisiji predaju ovjerenu kopiju lične karte i ovlaštenja za zastupanje, ako prisustvuju otvaranju ponuda kao ovlašteni punomoćnik.

Nepotpune i neblagovremene ponude neće biti razmatrane.

Za sve dodatne informacije obratiti se kontakt osobi Goranu Lazareviću, na telefon 053/241- 022, lokal 414.

Ovaj oglas objavljen je na oglasnoj tabli JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj i na internet portalu Dobojski Info.

Direktor
Mladen Gajić, mr ekonomije

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Ostavi komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje.

MOLIMO VAS DA PROČITATE SLEDEĆA PRAVILA PRIJE KOMENTARISANJA:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove gradskog portala Dobojski.info. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu redakcija@dobojski.info

nazad na vrh