Menu

DOBOJ: Penzioner od 50 maraka pomoći izdvojio 4.950 maraka za SDS

DOBOJ: Penzioner od 50 maraka pomoći izdvojio 4.950 maraka za SDS

Đorđe Hristić (72), penzioner iz Doboja, odlučio je da od svojih 50 konvertibilnih maraka jednokratne pomoći dobijenih pred izbore, 4.950 konvertibilnih maraka donira Srpskoj demokratskoj stranci jer je, kako je naveo, ta partija najzaslužnija što penzioneri u Doboju danas žive bolje nego ikad.

Ovaj velikodušni penzioner izjavio je da je u početku mislio da od dodatnog prihoda odvoji i 10.000 konvertibilnih maraka, ali su mu rekli da je bolje da sada donira polovinu te sume, a ostatak nekom drugom prilikom.

– Ušao sam u kafanu, sedeli su tu neki socijalni slučajevi iz komšiluka, i ja sam onda ponudio jednom od njih da umesto mene donira 4.950 konvertibilnih maraka. On mi je, međutim, objasnio da bi možda bilo sumnjivo da dve osobe uplate identičan iznos, pa smo odustali od toga – objasnio je Hristić.

Prema njegovim rečima, i pored toga što je poklonio ovu ne tako malu donaciju SDS-u, on ima sasvim dovoljno za sve svoje potrepštine.

– Čim su Obrenove novine objavile da ćemo dobiti pomoć, odmah sam sve stavio na papir: Lekovi 10 konvertibilnih maraka, namirnice 10 konvertibilnih maraka, računi 20, zatim 10 u slamaricu za crne dane i 4.950 za stranku – naveo je Đorđe Hristić.

On je dodao da će u narednoj, izbornoj godini svakog meseca moći da odvaja po barem 10.000 konvertibilnih maraka kako bi pomogao partiji jer, “u ovim teškim vremenima naše malo nekome znači kampanju”.

Ostavi komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Portala Dobojski Info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Dobojski Info zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

nazad na vrh