Menu

DOBOJ: Zaboravljene šape" i Mladen Blagojević udružili snage za pomoć psima iz azila (VIDEO)

  • Autor  V.I. S.P. Dobojski info
FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Zaboravljene šape" i Mladen Blagojević udružili snage za pomoć psima iz azila FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Zaboravljene šape" i Mladen Blagojević udružili snage za pomoć psima iz azila

Udruženje “Zaboravljene šape” iz Doboja već duže vrijeme pruža neophodnu pomoć i ljubav napuštenim psima smještenim u gradskom azilu "Peslica". Sa željom da podignu svijest o važnosti udomljavanja, ovo udruženje je sarađivalo sa fotografom Mladenom Blagojevićem na organizovanju posebnog fotošutinga za pse iz azila.

Mladen Blagojević, fotograf poznat po svojoj sposobnosti da zabilježi ljepotu svakog trenutka, volonterski je posvetio svoje vrijeme kako bi kroz svoj objektiv predstavio pse iz azila. Cilj ovog projekta je da inspiriše ljude na udomljavanje ovih divnih životinja, pokazujući ih u najljepšem svjetlu.



Iz udruženja “Zaboravljene šape” poručuju: “Udomite ljubav.” Psi u azilu žude za mnogo toga, a prije svega za domom. Pored toga, oni se nadaju dugim šetnjama, poslasticama i maženju, što su stvari koje su im često uskraćene. Udruženje poziva građane da posjete Opštinski azil PRESLICA u Doboju i razmotre mogućnost udomljavanja. U azilu se nalazi mnoštvo pasa različitih rasa i karaktera, spremnih da unesu ljubav i radost u domove svojih novih vlasnika.

Za sve koji su zainteresovani da pruže dom ovim predivnim psima, ili čak samo da ih posjete i prošetaju, mogu se obratiti udruženju “Zaboravljene šape Doboj” ili pozvati na broj 066/284 - 917. Svaka posjeta ili šetnja može donijeti radost ovim psima i učiniti njihove dane srećnijim.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

nazad na vrh