Menu

DOBOJ: Po 50 KM pomoći za 10 ratnih vojnih invalida

DOBOJ: Po 50 KM pomoći za 10 ratnih vojnih invalida

Odbor ratnih vojnih invalida Boračke organizacije Grada Doboj, povodom Dana lica sa invaliditetom, danas je dodijelio jednokratnu novčanu pomoć od po 50 KM za 10 socijalno-ugroženih ratnih vojnih invalida.

Predsjednik dobojskog Odbora ratnih vojnih invalida Dušan Đekanović ukazao je novinarima na težak socio-ekonomski položaj ove kategorije lica, kojima se izlazi u susret u skladu sa finansijskim mogućnostima Odbora. 

Đekanović je rekao novinarima da se, pored zdravstvenih problema, ratni vojni invalidi susreću i sa problemom zapošljavanja u ovoj lokalnoj zajednici. 

On je najavio da će ovo udruženje inicirati prijedlog Boračkoj organizaciji Republike Srpske da se u precuduru republičkim organima uputi zahtjev oslobađanja ratnih vojnih invalida od plaćanja putarina na auto-putevima u Srpskoj. 

Predstavnici dobojskog Odbora ratnih vojnih invalida Boračke organizacije položili su vijenac poginulim saborcima u odbrambeno-otadžbinskom rat

4 Komentara

 • kokus
  kokus ponedeljak, 04 decembar 2017 09:02 Link komentara

  50 KM je mnogo, previse, naseg covjeka mozes kupiti za cevape i pivu, provjereno.

  Prijavi
 • zoran
  zoran ponedeljak, 04 decembar 2017 06:19 Link komentara

  U Doboju kao da postoji samo deset rvi,ovi koji se non stop nalaze oko Gradonacelnika i njegovih saradnika.Uvijek jedni te isti dobijaju novac.

  Prijavi
 • Zlatna pedesetica...
  Zlatna pedesetica... nedelja, 03 decembar 2017 20:38 Link komentara

  ...sve rješava kod srBskih boraca!
  Prijedlog za Obrena: smanji od sad na dvadeseticu pa ces moci kupiti 25 boraca ;-)

  Prijavi
 • dijana
  dijana nedelja, 03 decembar 2017 17:15 Link komentara

  Umijesto da se bore da se zaustavi ovo unistavanje Srbskog naroda.Da zaustave ovo sto radi Obren i njegovi klimoglavci i iz pozicije i opozicije oni samo gledaju gdje da usicare koju marku.Nije meni cudbno zbog Obrena i njegovih uvlakaca iz pozicije i opozicije jer od njih niko nije bio zaista u ratu,pa cute i odobravaju ovo bacanje stigme zlocina i genocida na nas narod a zbog cega ce nas se nasa dijeca i unucad odricati.Cude me ova boracka udruzenja,udruzenja poginulih,dijece poginulih i drugi koji su direkt ucestvovali u stvaranju Republike Srpske.Ako je Obren napravio dil sa Muslimanima da mas za vijek i vijekova proglase zlocincima,jer samo mi smo pravili zlocine,a Obren se ne sijeca da su nas u Doboju civile cetiri godine Muslimani sa okolnih brda terorisali i ubijali zene dijecu stare i nemocne.I ne cudi me sto on o tom cuti,i ovi oko njega njegovi saradnici i klimoglavci,cude me borci po tim udruzenjima koji za 50km cute i pustaju da se na nas narod baci stigma koja ce u buducnosti da dovede do naseg nestanka.Nisu nas uspijeli unistiti ni Turci,ni Austrija,ni Ustase i Ninemci aali ce nas unistiti Obren i Srbi koji sa sudom BiH sklapaju nagodbe i prave takvu pricu da smo mi sami ubijali i sebe a i ostale sve oko sebe.Sram vas bilo borci,na vama je veca odgovornost nego na ovim otvorenim izdajnicima jer radi nekih sitnih materijalnih interesa zmurite i cutite.Sramota.

  Prijavi

Ostavi komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Portala Dobojski Info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Dobojski Info zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

nazad na vrh