Menu

Ovako izgleda dionica auto-puta čije otvaranje je najavljeno danas u 14 časova (FOTO) (VIDEO)

Ovako izgleda dionica auto-puta čije otvaranje je najavljeno danas u 14 časova (FOTO) (VIDEO)

Prvih deset kilometara autoputa od Laktaša do Prnjavora biće svečano otvoreno danas, a na otvaranju se očekuje prisustvo brojnih zvanica, uključujući i Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije.

Podsjećanja radi, prošle godine otvoreno je 36 kilometara od Prnjavora do Doboja, a ostatak autoputa do Prnjavora biće otvoren tokom iduće godine.

Inače, otvaranje prvih deset kilometar staviće u punu funkciju Mahovljansku petlju kod Laktaša, obzirom da je ona predviđena da bude spojnica autoputeva prema Gradiškoj i prema Doboju.

Otvaranje ove dionice će značajno smanjiti gužve oko Laktaša, a vozačima će posebno značiti činjenica da će imati mogućnost da izbjegnu opasne krivine na starom putu ka Prnjavoru kod mjesta Tutnjevac koje su bile mjesto čestih udesa, posebno u zimskom periodu.

Ostavi komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Portala Dobojski Info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Dobojski Info zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

nazad na vrh