Menu

SUDAR DVA VOZILA Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći na putu Žepče - Maglaj

  • Autor  Klix
FOTO: Dobojski Info | SUDAR DVA VOZILA Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći na putu Žepče - Maglaj FOTO: Dobojski Info | SUDAR DVA VOZILA Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći na putu Žepče - Maglaj

Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jedan sat iza ponoći na magistralnom putu Žepče - Maglaj, potvrđeno je za Klix.ba iz Operativnog centra MUP-a ZDK.

U ovoj nesreći, koja se dogodila u mjestu Tatarbudžak, još dvije osobe su zadobile tjelesne povrede i njima je ukazana medicinska pomoć.

Poginula osoba je bila 2002. godište, a u nesreći su učestvovala dva vozila Audi i Mercedes.



Nakon višesatne obustave prometa, policijskog uviđaja i uklanjanja vozila koja su učestvovala u nesreći, od 07:30 sati je normalizovano saobraćanje.

Inače, na ovoj dionici magistralnog puta M-17 u posljednjih nekoliko godina više osoba je izgubilo život zbog čega se na sve vozače apeluje da budu maksimalno oprezni, poštuju ograničenje brzine i ne pretiču.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

nazad na vrh