Menu

DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 15.05.2019. godine

  • Autor  PU Doboj

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Doboj 1, 15.05.2019. godine, obratio se Č.T. sa područja opštine Srebrenik i prijavio da ga je u mjestu Rudanka fizički napao LJ.B. sa područja opštine Stanari. Plicijski službenici Policijske stanice Doboj 1 na licu mjesta su utvrdili da je došlo do naguravanja između pomenutih lica pri čemu je Č.T. sa zemlje uzeo komad cigle kojim je udario LJ.B. u prijedelu glave, nakon čega je vozilom hitne pomoći LJ.B. prevežen u Službu hitne pomoći doma zdravlja u Doboju. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju koji je navedeno djelo okvalifikovao kao krivično djelo „Tjelesna povreda“. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Tjelesna povreda“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Modriča, 15.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica M.N. (1991) iz Modriče, zbog osnova sumnje da je izvršilo dva krivična djela i to „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekspolzivnih materija“.

Policijska stanica Teslić, 15.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica A.A. (1990) iz Hadžića, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Prevara“.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

nazad na vrh