Menu

DOBOJ: Identifikovan provalnik u dječije obdanište

DOBOJ: Identifikovan provalnik u dječije obdanište

Policijska stanica Doboj 1, 06.12.2017. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv A.T. sa područja opštine Tešanj, FBiH, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo „Teška krađa“ i protiv M.S. i F.R. obojica iz Doboja, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično djelo „Pomaganje“ i krivično djelo „Prikirivanje“ u vezi sa krivičnim djelom „Teška krađa“. Za F.R. postoji i osnov sumnje da je izvršio krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ i krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Za prijavljenog A.T. postoji osnov sumnje da je 13/14.11.2017. godine izvršio provalu u Javnu ustanovu dječije obdanište „Majke Jugović“ u Doboju, odakle je otuđio pet televizora i novac u iznosu od 140 KM, nakon čega je otuđene predmete zajedno sa drugoprijavljenim i trećeprijavljenim prenio u stan koji koristi M.S..

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj, 16.11.2017. godine, izvršen je pretres stana kojeg koristi M.S. prilikom čega su pronađena četiri otuđena televizora koji će biti vraćeni oštećenom. Pretresom koji je izvršen 18.11.2017. godine, u kući koju koristi F.R. pronađena je plastična kutijica i plastična vrećica sa zelenom biljom materijom koja asocira na opojnu drogu „marihuanu“, ukupne težine od 40,503 grama; jedan smotuljak iste zelene biljne materije, ukupne težine 1,009 grama; plastična vrećica sa bijelom praškastom materijom koja asocira na opojnu drogu „spid“, ukupne težine od 2,079 grama i plastična vrećica u kojoj se nalazilo 7 tableta sintetičke droge ekstazi. Tokom pretresa pronađen je jedan okvir za automatsku pušku i nastavak za tromblon.

Ostavi komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Portala Dobojski Info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Dobojski Info zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

nazad na vrh