Menu

FILMSKA POTERA: Dobojlija bežeći ukradenim autom udario u stablo (FOTO)

FILMSKA POTERA: Dobojlija bežeći ukradenim autom udario u stablo (FOTO)

Posle fiimske potere, u subotu oko 21 ćas u Zenici uhapsen je Nikola Đ. koji je pre toga oteo automobil na podrućju Doboja.

Prema saopštenju MUP Zeničko-dobojskog kanto na, policija je na Bulevaru Ezhera - Eze Arnautovica uspela okonćati poteru za Nikolom Đ. iz Doboja, a prilikom pretresa poiicija je kod njega pronašla i 7,9 grama droge i pištolj. Iako su pojedini portali preneli da je prilikom hapsenja Nikola D. pucao na policiju, u MUP ZDK to je demantovano.

Sve je počelo još u Doboju, kada je M. M. na jednoj raskrsnici u svoju „opel korsu" primio dva autostopera. On nije ni slutio šta če se desiti tokom ove vožnje. Dolaskom u Begov Han kod Žepča stoperi su rekli vozaču da se zausiavi i da će oni tu izaći. Vozač M. M. nije ništa slutio i zaustavio je vozilo. Njih dvojica su tada napala M. M.,te ga pretukla i izbacila iz vozila i uputila se u pravcu Zenice. Povređeni vozač je uspeo doći do policijske stanice i ispričao policiji šta je biio. Potom su poiicajci obavestiii koiege iz Zenice, te je započeo lov na belu "opel korsu“. Pošto se u Zenicu može ući pravcem iz Doboja i iz Sarajeva, razbojnici su krenuli na onaj dalji ulaz iz pravca Sarajeva da bi zavarali policiju. Medutim, ukradena "korsa" je ipak brzo locirana. Prema policijskim informacija, negde na području Zenice drugi napadač je izašao iz vozila, a Nikola je nastavio vožnju. Nakon što ju je uočila, policijska patrola se nije odvajala od bele "korse" i davala je znake vozaču da se zaustavi, ali on to nije želeo. Nikola D. je potom ušao na pomenuti bulevar krećući se brže od 100 kilometara na čas. Pokušavši da umakne patroli, naglo je skrenuo, te se zaneo i udario u drvo, a "korsa" se okrenula nekoliko puta. Kada se vozilo zaustavilo, poiicajci su savladali Nikolu Đ. pre nego što je izašao iz vozila. Policija nastavlja istragu i radi na pronalasku njegovog partnera.

Ostavi komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Portala Dobojski Info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Dobojski Info zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

nazad na vrh