Menu

DOBOJ: Servisna informacija CJB Doboj za 10.01.2017. godine

DOBOJ: Servisna informacija CJB Doboj za 10.01.2017. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj nije bilo evidentiranih krivičnih djela, prekršaja i saobraćajnih nezgoda. Evidentiran je jedan požar.

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Teslić, 10.01.2017. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S.M. iz Teslića zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.
Policijska stanica Modriča, 10.01.2017. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S.H. iz Gradačca, FBiH zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“ u vezi sa članom 95a Zakona o električnoj energiji.

Ostali događaji:

U mjestu Karanovac, opština Petrovo, 10.01.2017. godine oko 23,20 časaova izbio je požar na pomoćnom objektu vlasništvo braće O.S. i S.S. U požaru, koji su lokalizovali pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrovo i Teritorijalne vatrogasne jedinice Gračanica, objekat je u potpunosti izgorio. Policijski službenici Policijske stanice Petrovo i inspektor za protivpožarnu zaštitu CJB Doboj danas će izvršiti uviđaj radi utvrđivanja uzroka požara.

Ostavi komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Portala Dobojski Info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Dobojski Info zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

nazad na vrh