Logo
Odštampajte ovu stranicu

KUP REPUBLIKE SRPSKE: Poraz Sloge, Krupa u polufinalu

Fudbaleri Krupe plasirali su se u polufinale Kupa Republike Srpske pošto su u Doboju savladali domaću Slogu rezultatom 4:2. Treba reći da je Krupa u ovom meču nastupala u kombinovanom sastavu, jer su najbolji igrači odmarali pred nove Premijerligaške obaveze. Slogi je ova utakmica  mogla poslužiti kao priprema za mnogo važniji meč u prvenstvu protiv Kozare u Gradišci koja se igra za vikend.

Krupa je došla u vođstvo u 17. minutu a strijelac je bio Stefan Dabić. Igrao se 26. minut kada na jednu ubačenu loptu odlično reaguje Amar Aličić i glavom matira Kutića za 1:1. Od  tog trenutka gosti su dodali gas i do poluvremena sa dva gola Lazara Marjanovića povećali vođstvo na 1:3.

Tekao je 70.minut kada je mrežu Krupljana nakon kornera glavom pogodio ”rezervista” Boris Andrić. Konačan rezultat 2:4 postavio je iskusni Radoslav Aleksić u 75.minutu.

SLOGA (D) – KRUPA 2:4 (1:3)

Strijelci: 0:1 Dabić u 17, 1:1 Aličić u 26, 1:2 Marjanović u 36, 1:3 Marjanović u 38, 2:3 Andrić u 68, 2:4 Aleksić u 75.minutu. Stadion: ”Luke”. Gledalaca: 30. Sudija: Luka Bilbija (Prijedor). Pomoćnici: Aleksandar Smiljanić (Laktaši) i Goran Ilinčić (Prijedor). Delegat: Vladan Simeunović (Bijeljina).

SLOGA (D): Matović, Janković (od 46.minuta Lazić), Hadžimujić, Miljić, Fočić, J.Lukić (od 77. N.Ilić), Gavrić, Blagojević, Pljevaljčić, Aličić, Ristić (od 65. Andrić). Trener: Vedran Sofić.

KRUPA: Kutić, Maksimović, Makitan, Koljić (od 46.minuta Redžić), Dujaković (od 65. V.Ilić), Palić, Dabić, Savić, Aleksić, Marjanović, Šamara. Trener: Slobodan Starčević.

Igrač utakmice: Lazar Marjanović (Krupa)

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.