Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Promocija Doliva kozmetike i Lacalut proizvoda u Gradskoj apoteci

BETTY Gradska apoteka Doboj održaće u ponedeljak, 04.05.2015. godine u apoteci "1 Maj" (u centru grada) u Doboju promociju Lacalut i Doliva proizvoda. Stručni saradnici vršiće određivanje tipa kože, preporuka za kreme i dijeljenje testera.

Doliva proizvodi namjenjeni su za svakodnevnu njegu lica i tijela a bazirani su na extra djevičanskom maslinovom ulju. Uz ekstra djevičansko maslinovo ulje, obogaćeni su i vrijednim uljem badema, avokada i pšeničnih klica koji štite kožu od isušivanja i potpomažu njenu sposobnost regenerisanja. Koža je na dodir nježna i elastična. Kombinacija trpkog mirisa maslinovog ulja i svježeg limuna trenutno ostavlja sjaj Mediterana na Vašem licu i tijelu.

Lacalut proizvodi sadrže sve što je potrebno za njegu usne šupljine. Redovnom upotrebom Lacalut aktiv paste sprječavamo upalu desni, smanjujemo njihovo krvarenje, usporavamo stvaranje naslaga na zubima i zaustavljamo povlačenje desni čijim masiranje povećavamo prokrvljenost i snabdjevenost hranjivim supstancama. Istovremeno štitimo zube od karijesa. Glavna aktivna supstanca sadržana u pasti, po kojoj je cijela linija dobila i ime, alumniji laktat jedistveno je sredstvo koje uspješno djeluje na desni trenuto zaustavljajući krvarenje i postojeće znakove upale.

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.