Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOM ZDRAVLJA DOBOJ: Plan vakcinacije protiv virusa korona za period od 25. do 30. oktobra

FOTO: Dobojski Info | DOM ZDRAVLJA DOBOJ: Plan vakcinacije protiv virusa korona za period od 25. do 30. oktobra FOTO: Dobojski Info | DOM ZDRAVLJA DOBOJ: Plan vakcinacije protiv virusa korona za period od 25. do 30. oktobra

Plan vakcinacije protiv virusa korona za period od 25. do 30. oktobra.

Svaki radni dan od 9.00 do 15.00 časova dostupne su vakcine svih proizođača, a vakcinacija se vrši u prostorijama Higijensko epidemiološke službe.

Svaki radni dan od 12.00 do 19.00 časova i subotom od 8.00 do 12.00 časova dostupna je vakcina Sinopharm u prostorijama Službe porodične medicine. Napominjemo da se vakcinacija trećom (buster) dozom vakcina protiv virusa korona vrši prema prioritetnim grupama i unaprijed zakazanim terminima.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.