Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOM ZDRAVLJA DOBOJ: Plan vakcinacije protiv virusa korona za period od 18. do 25. oktobra

FOTO: Dobojski Info | DOM ZDRAVLJA DOBOJ: Plan vakcinacije protiv virusa korona za period od 18. do 25. oktobra FOTO: Dobojski Info | DOM ZDRAVLJA DOBOJ: Plan vakcinacije protiv virusa korona za period od 18. do 25. oktobra

Plan vakcinacije protiv virusa korona za period od 18. do 25. oktobra:

  • U ponedjeljak 18.10. od 9.00 do 15.00 časova dostupne su sve vrste vakcina.
  • U utorak 19.10., srijedu 20.10. i četvrtak 21.10.vršiće se revakcinacija prema zakazanim terminima.
  • U petak 22.10. od 9.00 do 15.00 časova dostupne su sve vrste vakcina, a u subotu 23.10.od 8.00 do 12.00 časova vakcina Sinopharm, a vakcinacija će se vršiti u prostorijama Službe porodične medicine.

Svaki radni dan od 12.00 do 19.00 časova vakcina Sinopharm je dostupna u Službi porodične medicine, za sve zainteresovane. Napominjemo da je odlukom Republičkog štaba i Uputstvom Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske odobrena upotreba treće (buster) doze vakcine prema definisanim prioritetima koje možete pronaći na našoj stranici, a vrši se nakon isteka 6 mjeseci od dana primanja druge doze vakcine.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.