Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Obavezna trijaža djece i roditelja u pratnji

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Obavezna trijaža djece i roditelja u pratnji FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Obavezna trijaža djece i roditelja u pratnji

Iz Službe za pedijatriju Doma zdravlja Doboj obavještavaju roditelje da je, zbog pogoršanja epidemiološke situacije, organizovan novi kućni red koji podrazumijeva obaveznu trijažu roditelja i djece, kao i da djeca starija od šest godina moraju pravilno da nose maske.

Kućnim redom predviđeno je da sa djetetom u pratnji može ući samo jedan odrasli, te da je zakazivanje obavezno na broj telefona 053/490-311 izuzev kada je riječ o hitnim slučajevima, objavljeno je na "Fejsbuk" stranici Doma zdravlja Doboj.

Sve recepte, uputnice i ostale dokumente potrebno je telefonskim putem naručiti, a moguće ih je preuzeti istog dana poslije 14.00 časova.

Prilikom zakazivanja obavezno je navesti postoji li mogućnost infekcije virusom korona.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.