Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Vakcinacija građana i u terenskim ambulantama

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Vakcinacija građana i u terenskim ambulantama FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Vakcinacija građana i u terenskim ambulantama

Mobilni timovi Doma zdravlja u Doboju vakcinisaće građane protiv virusa korona i u terenskim ambulantama, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Građani se za vakcinaciju mogu prijaviti kod porodičnog ljekara u terenskoj ambulanti kojoj pripadaju, ali i kod predstavanika mjesnih zajednica koji će njihove podatke dostaviti nadležnim službama Doma zdravlja.

O tačnom terminu vakcinacije za svaku mjesnu zajednicu i terensku ambulantu građani će biti blagovremeno obaviješteni, saopšteno je iz Doma zdravlja.

Iz dobojskog Doma zdravlja naglašavaju da je vakcinacija namijenjena za sve zainteresovane sa mjestom prebivališta na teritoriji grada Doboja.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.