Menu

DOBOJ: Bračni par uhapšen zbog droge, policija u vozilu pronašla tri kilograma narkotika

Policijski službenici Policijske stanice Modriča i Staničnog odjeljenja policije Vukosavlje u sklopu akcije „Plantaža 2020“, 23.10.2020. godine, oko 17, 00 časova, u mjestu Modrički Lug, područje opštine Vukosavlje, izvršenom kontrolom putničkog automobila marke „Mercedes” kojim je upravljalo lice inicijala A.К. a sa kojim se kao suvozač u vozilu nalazilo lice inicijala F.К., oba sa područja opštine Odžak, FBiH, te vizuelnim pregledom vozila uočili su plastičnu vreću u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“.

Opširnije...

TODOROVIĆ: Podrška romskoj zajednici

Kandidat Socijalističke partije /SP/ za gradonačelnika Doboja Srđan Todorović izjavio je da će, ako pobijedi na predstojećim lokalnim izborima, biti gradonačelnik svih građana bez obzira na naciju, vjeru i drugu pripadnost.

Opširnije...

DOBOJ: Održan koncert klasične muzike

U Doboju je juče održan koncert klasične muzike u izvođenju Vesne Milutinović, na gitari, i Jovanke Roćenović, na violini, koje su se publici predstavile kompozicijama muzičkih klasika, ali i popularnim kompozicijama savremenih kompozitora /Selsa Mašada, Nikola Paganinija i Ante Gela/.

Opširnije...
Pretplatite se na RSS feed