Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Karatisti Sloge donijeli sedam medalja sa takmičenja u Zvorniku (FOTO)

U Zvorniku je u subotu održan WKF karate turnir pod nazivom 7. „Zvornik open 2021”, na kojem je učestvovalo 370 takmičara iz 29 klubova iz tri države.

Turnir je organizovao Karate klub „Senesei” Zvornik u sportskoj dvorani u Zvorniku, a na ovom turniru nastupili su i takmičari Karate kluba „Sloga-Hemofarm” Doboj. Oni su na ovom turniru osvojili sedam medalja od toga dvije zlatne, dvije srebrne i tri bronzane medalje u pojedinačnoj konkurenciji u borbama

Zlatne medalje:

1. Rauković Elena
2.Vukmirović Leo

Srebrne medalje:

1. Demonjić Miloš
2. Kandić Ivona

Bronzane medalje:

1. Rauković Elena
2. Vasić Boško
3.Rauković Vuk

Trenerica Maja Sušić, koja je predvodila takmičare na pomenutom takmičenju istakla je da je zadovoljna rezultatima i formom najmlađih takmičara i da polako sezonu privode kraju. Posebno se osvrnula na predstojeći turnir Doboj open 2021, koji će se u organizaciji „Sloga-Hemofarm” Doboj održati 14. novembra, za koji je rekla da će mnogima biti i zadnje takmičenje u ovoj godini, a nako kojeg ih poslije očekuju pripreme za polaganja za viša zvanja u karateu.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.