Logo
Odštampajte ovu stranicu

ĐURĐEVDANSKI FESTIVAL DJEČIJE PJESME 2022. Predstavljeni ovogodišnji izvođači

ĐURĐEVDANSKI FESTIVAL DJEČIJE PJESME 2022. Predstavljeni ovogodišnji izvođači ĐURĐEVDANSKI FESTIVAL DJEČIJE PJESME 2022. Predstavljeni ovogodišnji izvođači

U multimedijalnoj sali RTV doma upravo je održana konferencija za medije povodom 28. Đurđevdanskog festivala dječije pjesme, Banjaluka 2022.

Učesnici na konferenciji za medije bili su predstavnici redakcije Đurđevdanskog festivala, sponzora festivala, kompanije Mtel, kao i ovogodišnji izvođači i kompozitori.

Ovogodišnji 28. međunarodni Đurđevdanski festival biće održan u petak, 13. maja 2022. godine, u direktnom prenosu iz Studija 1 RTRS-a od 20.15 časova, a selekciona komisija ove godine odabrala je 18 kompozicija, koje će biti premijerno izvedene u Banjaluci.
Кomisija je odabrala i 24 izvođača od prijavljenih 500, a ovogodišnji izvođači nam dolaze iz Letonije, Rusije, Bugarske, Mađarske, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Nakon konferencije za medije djeca su se uputila na izlet, na Кozaru radi upoznavanja i druženja, a u popodnevnim časovima i na dan takmičenja očekuju ih izvođačke i generalne probe.
Na Đurđevdanskom festivalu već 28 godina djeca stiču dragocjena iskustva, sklapaju nova prijateljstva i nose lijepe uspomene iz Banjaluke i Republike Srpske. Nadamo se da će i ovogodišnji Đurđevdanci puni utisaka i lijepih uspomena da se vrate svojim kućama!

Ne propustite ovogodišnji, 28. Đurđivdanski festival i priliku da čujete 18 fantastičnih kompozicija i vidite 24 nove Đurđevdanske zvjezdice
petak, 13.maj od 20.15 na RTRS!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.