Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Počinje drugo polugodište

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Počinje drugo polugodište FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Počinje drugo polugodište

U svim osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj, osim u Trebinju, Ljubinju, Višegradu i na Sokocu, nastava u drugom polugodištu počeće danas u školskim klupama i u skladu sa važećim preporukama i uputstvima Instituta za javno zdravstvo.

U ove četiri opštine održavaće se onlajn nastava zbog nepovoljne epidemiološke situacije na tim područijima.

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske dalo je saglasnost za organizovanje nastave na daljinu osnovnim i srednjim školama na području Trebinja u periodu od 24. do 28. januara, te školama na području opštine Sokolac od 24. januara do 6. februara.

Ministarka prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić navela je ranije da će, ukoliko bude zahtjeva od štabova na lokalnom nivou da nastavu treba obustaviti na određeno vrijeme, odnosno da se ona izvodi na daljinu, to biti i učinjeno.

– Prepustili smo to lokalnim zajednicama, jer ne možemo generalizovati da je u cijeloj Srpskoj ista situacija – dodala je Trivićeva.

Ona je podsjetila da će se u organizaciji nastave postupati u skladu sa preporukama lokalnih zajednica i njihovih zdravstvenih službi.

Trivićeva je pozvala učenike, nastavno osoblje i sve koji su uključeni u proces nastave u osnovnim i srednjim školama da se pridržavaju epidemioloških mjera.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.