Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Srednjoškolcima zimski raspust počinje ranije

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Srednjoškolcima zimski raspust počinje ranije FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Srednjoškolcima zimski raspust počinje ranije

Nastava u svim osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj u prvom polugodištu školske 2021/2022. godine završava u četvrtak, 30. decembra 2021. godine, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete Republike Srpske.

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske uvažilo je zahtjev aktiva direktora srednjih škola za odstupanje od školskog kalendara i predviđenog završetka prvog polugodišta u školskoj 2021/2022. godini. Prema Pravilniku o školskom kalendaru, za školsku 2021/2022. godinu za srednje škole, nastava u prvom polugodištu trebalo je da bude završena u petak, 31. decembra 2021. godine.

Razlozi za navedeno odstupanje od školskog kalendara odnose se na nemogućnost prisustva velikog broja učenika putnika nastavi, a s obzirom na to da određen broj prevoznika neće saobraćati u poslijepodnevnim časovima 31. decembra 2021. godine, kao i zbog smještaja učenika u domovima učenika.

Ovaj nastavni dan u svim srednjim školama biće nadoknađen tokom drugog polugodišta školske 2021/2022. godine.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.