Logo
Odštampajte ovu stranicu

Studentski centar "Nikola Tesla" raspisao konkurs za smještaj studenata

FOTO: Dobojski Info | Studentski centar "Nikola Tesla" raspisao konkurs za smještaj studenata FOTO: Dobojski Info | Studentski centar "Nikola Tesla" raspisao konkurs za smještaj studenata

Studentski centar "Nikola Tesla" Banjaluka raspisao je konkurs za prijem studenata na smještaj u akademskoj 2021/2022. godini, a slobodno je 1.300 kreveta.

Kako se navodi u konkursu, pravo konkurisanja imaju studenti iz BiH koji su prvi put upisali na studijama prvog, drugog ili trećeg ciklusa na visokoškolskim ustanovama.

"Bodovanje će se vršiti na osnovu uspjeha i socijalnog statusa, te na osnovu broja studenta iz jedne porodice, kao i na osnovu udaljenosti prebivališta studenta do ove ustanove", dodaje se u konkursu.

Sve potrebne informacije o tome šta je potrebno dostaviti prilikom konkurisanja, mogu se dobiti i na stranici  www.scnikolatesla.com.

Prijave na konkurs za studente koji prvi put upisuju prvu godinu studija su od 2. do 17. septembra, dok su za ostale studente od 2. septembra do 12. novembra ove godine.

Dodaju da će zvanični rezultati konkursa za brucoše biti objavljeni 29. septembra, dok će ostali studenti rezultate znati do 26. novembra.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.