Menu

DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 25.01.2022. godine

  • Autor  PU Doboj

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 25.01.2022. godine, oko 01,40 časova, lišili su slobode lice inicijala D.К. sa područja opštine Modriča, vozača koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju.

Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 25.01.2022. godine, oko 13,10 časova, lišili su slobode lice inicijala R.V. sa područja grada Derventa, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 3,31 g/kg.

Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 25.01.2022. godine, oko 22,40 časova, lišili su slobode lice inicijala S.S. iz Modriče, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,63 g/kg.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

nazad na vrh