Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Uhapšeni dileri hašiša u akciji "Smola"

DOBOJ: Uhapšeni dileri hašiša u akciji "Smola" DOBOJ: Uhapšeni dileri hašiša u akciji "Smola"

Tokom operativne akcije „Smola“ pronađeno i oduzeto 910 grama opojne droge „Hašiš“, dva lica lišena slobode

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije  i Policijske stanice Doboj 1 zajedno sa pripadnicima Jedinice žandarmerije Policijske uprave Doboj, 26.11.2021. godine, realizovali su operativnu akciju kodnog naziva „Smola“ prilikom čega su lišili  slobode lica inicijala A.V. i A.P., oboje iz Doboja.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres na dvije lokacije u Doboju koje koriste lica inicijala A.V. i A.P., prilikom čega je na jednoj lokaciji pronađeno i oduzeto devet providnih vrećica sa sadržajem materije zeleno smeđe boje koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Hašiš“ ukupne težine od 910 grama.

            Nad navedenim licima je izvršena kriminalistička obrada i o svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Doboj koje se izjasnilo da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

            Rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta se nastavlja.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.