Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Кod jednog lica sa područja opštine Doboj Jug, FBiH, pronađen i oduzet „Spid“ i „Ekstazi“

DOBOJ:  Кod jednog lica sa područja opštine Doboj Jug, FBiH, pronađen i oduzet „Spid“ i „Ekstazi“ DOBOJ: Кod jednog lica sa područja opštine Doboj Jug, FBiH, pronađen i oduzet „Spid“ i „Ekstazi“

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 23.11.2021. godine, oko 07, 45 časova, u ulici Cara Dušana u Doboju  kontrolisali su lice inicijala M.S. sa područja opštine Doboj  Jug, FBiH, prilikom čega su kod istog  pronašli i oduzeli paketić u kome su se nalazila tri manja paketića sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne težine od 9, 2 grama.

Istog dana, na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres prostorija koje lice inicijala M.S. koristi u Doboju, prilikom čega je pronađeno i oduzeto 43, 8 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“, 9,8 grama drobljenih tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu „Ekstazi“ i digitalna vaga.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.