Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 19.10.2021. godine

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 19.10.2021. godine FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 19.10.2021. godine

U protekla 24 časa na područiju Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela i jedno narušavanje javnog reda i mira.

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Petrovo, 19.10.2021. godine, oko 11,00 časova prijavljeno je da su u posljednjih 15 dana pa do momenta prijave iz jedne firme na područiju opštine Petrovo, od strane nepoznatog lica ili više njih otuđeni slijedeći uređaji: kompresor, ispravljač za punjenje akumulatora,metalni nastavci za viljuškar i jedna auto prikolica. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Policijskoj stanici Doboj 2, 19.10.2021. godine, oko 12,00 časova prijavljeno je da je u prethodnih nekoliko dana na području grada Doboja izvršena bespravna sječa i odvoz pet stabala bukve ukupne drvne mase 7,02 m3. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Šumska krađa“.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.