Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 13.09.2021. godine

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 13.09.2021. godine FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 13.09.2021. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Brod, 13.09.2021. godine, prijavljeno je da su 12/13.09.2021. godine, iz neobezbjeđene garaže vlasništvo lica inicijala S.T. sa područja opštine Brod, otuđene dvije motorne pile različitih marki. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Кrađa“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 13.09.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala D.P. iz Dervente, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1, 89 g/kg.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.