Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 09.06.2021. godine

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 09.06.2021. godine FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 09.06.2021. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Petrovo, 09.06.2021. godine, prijavljeno je da je prethodnog dana iz jednog trgovinskog objekta u Petrovu otuđena torbica u kojoj se nalazio novac i lični dokumenti vlasništvo lica inicijala S.N. iz Petrova. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Кrađa“.

Policijskoj stanici Brod, 09.06.2021. godine, prijavljeno je da je lice inicijala M.Z. na području opštine Brod mimo doznake i odobrenja nadležne šumske uprave posjeklo veći broj stabala različite vrste drveta. Po navedenom postupaju policijski službenici Policijske stanice Brod. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Pustošenje šuma“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Brod, 09.06.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala A.M. sa područja opštine Podcrkavlje, Republika Hrvatska, vozača putničkog automobila marke „Fiat Punto” kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 3,41 g/kg.

Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 09.06.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala M.S. iz Dervente, vozača putničkog automobila marke „Renault Scenic” kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,63 g/kg.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.