Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Nastavak imunizacije bez zakazivanja i naredne sedmice

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Nastavak imunizacije bez zakazivanja i naredne sedmice FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Nastavak imunizacije bez zakazivanja i naredne sedmice

Dom zdravlja u Doboju i naredne sedmice organizuje imunizaciju građana bez zakazivanja vakcinama protiv virus korona "sinofarm", "astra zeneka", "fajzer", "sputnjik ve" i "moderna", kao i buster doze.

Vakcinacija svim ovim vakcinama se vrši svaki radni dan od 8.00 do 15.00 časova u prostorijama Higijensko-epidemiološke službe.

Prva doza vakcine "sinofarm" dostupna je svaki radni dan od 12.00 do 19.00 časova i subotom od 8.00 do 12.00 časova kod nadležnog porodičnog doktora u Službi porodične medicine.

U terenskim ambulantama vakcina "sinofarm" dostupna je svaki radni dan tokom radnog vremena ambulanti, objavljeno je na Fejsbuk portalu Doma zdravlja Doboj.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.