Logo
Odštampajte ovu stranicu

ELEKTRO-DOBOJ: Prekid u napajanju šireg područja grada zbog planiranih radova

FOTO: Dobojski Info | ELEKTRO-DOBOJ: Prekid u napajanju šireg područja grada zbog planiranih radova FOTO: Dobojski Info | ELEKTRO-DOBOJ: Prekid u napajanju šireg područja grada zbog planiranih radova

"Elektro-Doboj" obavještava kupce električne energije sa šireg područja grada Doboj i da su dana 05.07.2018. godine (četvrtak) planirani radovi na elektroenergetskim objektima tokom kojih će u vremenu od 16:00 do 17:00 časova doći do prekida u isporuci električne energije u naseljima: Bukovac (Šešlije i dio naselja uz put od Šešlija prema centru Bukovca), Ritešić, Majevac Donji i Majevac Gornji.

Ukoliko svi planirani radovi budu završeni prije predviđenog roka normalizacija u napajanju električnom energijom biće izvršena prije navedenog termina.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.