Menu

U Termama Ozren počeli pripremni radovi za izgradnju banjskog kompleksa

U Termama Ozren počeli pripremni radovi za izgradnju banjskog kompleksa

U „Termama Ozren“, čiji je vlasnik odnedavno kompanija „Milojević“ iz Srbije, danas su počeli pripremni radovi za izgradnju banjskog kompleksa.

„Danas smo započeli omeđavanje naših parcela a planiramo da u septembru ozbiljnije krenemo sa radovima. Već smo dogovorili projektovanje kompletnog kompleksa, tako da ćemo odmah nakon izrade projekta podnijeti zahtjeve za dozvole i saglasnosti i krenuti sa gradnjom“, rekao je Zoran Jurošević, zamjenik direktora kompanije „Milojević“. Prema njegovim riječima do početka naredne sezove biće spremna dva otvorena bazena i dio hotelskog kompleksa.

„Gradićemo hotel sa oko 50 soba i pet ili šest apartmana, ukupno oko 120 ležajeva. Biće tu i restoran kapaciteta 150 mjesta, svečana sala kapaciteta oko 400 mjesta, kongresna sala, dva zatvorena i tri otvorena bazena, kao i sportski tereni“, istakao je Jurošević, dodavši da će u sklopu kompleksa biti izgrađena i moderna benzinska pumpa.

Za poslove gradnje kompleksa biće angažovano tri ili četiri izvođača, tako da će od septembra na kakmuškim Termama biti otvoreno najveće gradilište u opštini Petrovo, a već u junu naredne godine kompleks će biti otvoren za prve goste.

Ostavi komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Portala Dobojski Info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Dobojski Info zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

nazad na vrh