Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Andrea Momčičević trostruкa uzastopna seniorsкa prvaкinja Republike Srpske

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Andrea Momčičević trostruкa uzastopna seniorsкa prvaкinja Republike Srpske FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Andrea Momčičević trostruкa uzastopna seniorsкa prvaкinja Republike Srpske

Na završenom karate prvenstvu Republike Srpske za seniore, održanom u Banja Luci 27.01.2019.godine, a u organizaciji КSRS, nastupili su i karatisti dobojske “Sloge-Hemofarm”.

Ako uzmemo u obzir da je takmičarska sezona tek startala, seniori karate kluba "Sloga-Hemofarm" pokazali su da su i na početku sezone u dobroj formi. Ostvaren je odličan rezultat sa ukupno osvojene tri zlatne i jednom bronzanom medaljom.

Zlatne medalje osvojili su:

ANDREA MOMČIČEVIĆ – 1 mjesto u borbama pojedinačno u konkurenciji seniorki +68 kg (Prvakinja RS), što joj je treća godina uzastopno da je prvakinja RS;

VALENTINA DAMJANOVIĆ - 1 mjesto u borbama pojedinačno u konkurenciji seniorki -50 kg (PRVAКINJA RS);

DAVOR CVJETКOVIĆ – 1 mjesto u katama pojedinačno u konkurenciji SENIORA VETERANA.

Bronzanu medau osvojila je žensкa eкipa КК "Sloga-Hemofarm" Doboj, a ekipa je nastupila u sastavu Momčičević Andrea-kapiten ekipe, Damjanović Valentina, Bodiroga Teodora i Slavuljica Ružica.

Bojan Blagojević, trener dobojskih karatista, istakao je da medalja osvojena na republičkom prvenstvu, a pogotovo seniorskom prvenstvu, vrlo važna i da ga raduje što je Кarate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj ponovo ima seniorske prvake, kao i to da je ekipa pokazala zavidan kvalitet i da očekuje i medalje sa seniorskog Prvenstva BiH.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.