Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Nemanja Mićić osvojio turnir u Tuzli

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Nemanja Mićić osvojio turnir u Tuzli FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Nemanja Mićić osvojio turnir u Tuzli

Predhodnog vikenda u prostorijama Sportskog bilijar kluba "BKC" Tuzla nastavljeno je regionalno takmičenje u bilijaru (SUPER LIGA).

Ovo je prvi turnir posle ljetnje pauze i igrači su pokazali zavidnu formu, a najviše uspjeha imao je mladi Nemanja Mićić, član bilijar kluba „Sports Pub Doboj“.

Mićić je u finalu igrao protiv klubskog kolege Nebojše Nikolića kojeg je savladao rezultatom 7-2, treće mjesto podijelili su Bojan Kuzmanović Bilijar klub „Diamond“ i Saša Đekić, takodje član bilijar kluba „Sports Pub Doboj“.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.