Logo
Odštampajte ovu stranicu

Ova kompanija ruku humanosti pruža u cijelom regionu

Ova kompanija ruku humanosti pruža u cijelom regionu Ova kompanija ruku humanosti pruža u cijelom regionu

U zemljama u kojima posluje kao jedan od vodećih priređivača igara na sreću, kompanija Meridian poseban uticaj ima u zemljama Balkana. Pored osnovne djelatnosti ova kompanija u prvi plan je stavila društvenu odgovornost i solidarnost koja se najviše istakla u vanrednoj situaciji izazvanom pandemijom Covid-19.

Od samog početka pandemije počevši od marta mjeseca 2020 godine, kompanija Meridian je organizovala kao i učestvovala u mnogim humanitarnim akcijama, pakete pomoći i donacije za najugroženije stanovnike i sugrađane aktivisti ove kompanije su nosili svakodnevno na mnoge adrese širom BiH kao i regiona.

U BiH donacije i paketi pomoći uručeni su u više gradova i opština, a između ostalih: Sarajevo, Banja Luka, Tuzla, Prijedor, Doboj, Tešanj, Kostajnica, Trebinje, Gradiška i mnogi drugi. Humanitarna ruka ove kompanije nije nikog zaobišla.

Pomoć je išla svim kategorijama od najmlađih do najstarijih sugrađana, a kako je pandemija se stišavala sportisti i sportska udruženja su pogođeni pandemijom u poslovanju. Vrijedne donacije ove kompanije su stizale u vidu sportske opreme kako bi mogli nastaviti lakše sa sportskim aktivnostima na terenima koji se polako vratio gdje i pripada, igračima.

Kompanija Meridian svojim primjerom humanosti podstiče ostale pojedince i kompanije da budu društveno odgovorni i da je zajedništvo jedina snaga koja pomaže da se prevaziđu teške i vanredne situacije.

Podsjećamo, kompanija Meridian je uvijek uz svoje sugrađane u najtežim trenucima, te nastavlja sa donacijama onim kategorijama društva kojima je pomoć neophodna.

Sve najnovije sportske vijesti pratite OVDJE.

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.