Logo
Odštampajte ovu stranicu

UPLATI DEPOZIT KARTICAMA I UZMI 10 % BONUSA

UPLATI DEPOZIT KARTICAMA I UZMI 10 % BONUSA UPLATI DEPOZIT KARTICAMA I UZMI 10 % BONUSA

Meridianbet je kuća najvećih bonusa i fantastičnih iznenađenja, jer Meridianbet za vas uvijek bira više, bolje i sigurnije!

Nema čekanja, jer sada bez dodatnih troškova možeš da uplatiš svoj depozit karticama po tvom izboru: Visa, Maestro ili Mastercard, a Meridian ti poklanja 10% bonusa .

Sada si spreman u svakom trenutku da uvećaš svoj keš račun na jednostavan, najbrži i najbezbijedniji način i uživaš u najboljoj zabavi na sajtu meridianbet.ba .

Meridian je prilagodio sve tebi i tvojim potrebama da što lakše, brže i na siguran način, bez prepreka i čekanja, tvoj depozit, u samo nekoliko klikova, bude spreman za zabavu koja nikad ne prestaje. Tvoje je samo da izabereš karticu koja ti donosi 10% bonusa i dodatnog uživanja u top ponudi.

Prednosti uplate karticama su velike: nema dodatnih troškova, jednostavno je, sigurno, brzo, nema greške prilikom uplate, a možeš da uplatiš s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme!

Odaberi svoju omiljenu karticu, a Meridianbet je sve prilagodio tebi s jednim ciljem- da uživaš u fenomenalnim ponudama za klađenje i Meridianbet kazinu, dostupnim na desktop verziji, android i iOS mobilnim aplikacijama.

Sve je spremno za užitak u najboljoj Meridian online zabavi, uz fantastičnih 10% bonusa na sve uplate karticama.

Biraj: Visa, Maestro ili Mastercard i ne propusti ovaj fantastičan poklon!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.